Information om förbokade hotell i Göteborg

Sweden MEETX har bokat upp hotellrum med specialpriser till er som deltar på Nordiska Skolledarkongressen 2018. Alla hotell ligger i de centrala delarna av Göteborg. Dessa hotellrum bokas i samband med er registrering till kongressen.
Hotel Gothia Towers är Svenska Mässans kongresshotell och ligger i direkt anslutning till Nordiska Skolledarkongressens evenemang.
Betalning för hotellrummen kan göras via faktura alternativt med kort. Faktura kan skickas till svenska företag/organisationer som har ett svenskt organisationsnummer.
För frågor och personlig service, vänligen kontakta Sweden MEETX direkt via e-post: nsk@meetx.se

Alla priser är exklusive moms och inkluderar frukost.

Hotel Gothia Towers och Scandic Hotel Opalen är nu fullbokade tack vare det stora intresset för Nordiska Skolledarkongressen.

 

Hotel Gothia Towers – Kongresshotell

                                                                         

Adress: Mässans gata 24, 402 26 Göteborg

 

Hotel Gothia Towers i Göteborg – Nordens största hotell – erbjuder förstklassiga hotellrum samt fyra populära barer och restauranger. Topprestaurangen Heaven 23 är belägen på 23:e våningen med en oslagbar utsikt över Göteborg.
Du bor i en sober och modern internationell miljö med en fräsch nordisk grundton. Här förenas kapacitet och praktiskt taget gränslösa möjligheter med personlig omsorg och kvalitet.

 

Pris från: SEK 1 420 per natt, exklusive moms.

Scandic Hotel Opalen

                                                             

Adress: Engelbrektsgatan 73, 412 52 Göteborg

 

När du bor på Scandic Opalen befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Universeum ligger ett stenkast bort. Avenyns shopping-, kultur- och nöjesliv likaså. Med omtanke av de kvinnliga gästerna finns en särskilt inredd damvåning med egen bastu. Ett besök på hotellets egen restaurang rekommenderas.

 

Pris från: SEK 1 589 per natt, exklusive moms.

Scandic Hotel Rubinen

 

Adress: Kungsportsavenyn 24, 400 14 Göteborg

 

I hjärtat av Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Hotellet har 191 rum i nordisk design. Latinorestaurangen ”Ruby Bar” bjuder på läckerheter inspirerade från Karibien och Medelhavsländerna från hotellet har man närhet till shopping, nöjen och stans största sevärdheter.
Scandic har medvetet arbetat med miljöfrågor sedan 1994. Alla våra hotell är märkta med Svanen och vi har till exempel många ekologiska alternativ på vår frukost. Om du vill kan du äta helt ekologiskt och kaffet är dessutom rättvisemärkt.

 

Pris från: SEK 1 509 per natt, exklusive moms.

Scandic Hotel Europa

 

Adress: Köpmansgatan 38, 404 29 Göteborg

 

Mitt i centrala Göteborg med dörrarna mot storstadens puls, oavsett om man kommer med tåg, bil eller flyg. Vägg i vägg med Sveriges största köpcenter, tio minuters promenad till mysiga smågator och personliga butiker. De 456 rummen är nyligen renoverade, fritt Wi-Fi så klart och en avkopplande relax med en liten pool, bastu och gym. Nu står också bar och restaurang HAK färdigt.

 

Pris från: SEK 1 509 per natt, exklusive moms.