Specialerbjudande till kongressen!

Anmäl dig till kongressen och ta del av seminarierna i en närliggande lokal via streaming! Intresset för Nordiska Skolledarkongressen är i år rekordstort, och vi får inte plats med fler deltagare i Kongresshallen. Men för att alla som vill ska få möjlighet att delta har vi tagit fram ett specialerbjudande.

Anmäl dig till kongressen och ta del av seminarierna i en närliggande lokal via streaming! Intresset för Nordiska Skolledarkongressen är i år rekordstort, och vi får inte plats med fler deltagare i Kongresshallen. Men för att alla som vill ska få möjlighet att delta har vi tagit fram ett specialerbjudande.

► Tid och plats
13–14 mars 2018 på Svenska Mässan i Göteborg. Ingång: Entré 8, Mässans Gata 8.

► Specialerbjudande till kongressen

Anmäl dig till specialerbjudandet >>

Intresset för Nordiska Skolledarkongressen är i år rekordstort, och vi får inte plats med fler deltagare i Kongresshallen. Men för att alla som vill ska få möjlighet att delta har vi tagit fram ett specialerbjudande:

Anmäl dig till kongressen och ta del av seminarierna i en närliggande lokal via streaming! De flesta seminarierna i programmet är gemensamma och hålls i Kongresshallen. Det är härifrån vi streamar. Vid tre tillfällen delas programmet upp i parallella seminarier. Det finns fortfarande platser kvar på några av de parallella seminarierna som du kan välja att lyssna på i resp lokal.

Specialerbjudande kongressavgift: 3 900 SEK/person, exkl moms.
(Ordinarie pris: 6 300 SEK/person exkl moms.)

Avgiften inkluderar tillträde till lokalen för streamade seminarier och till lokalerna för några av parallellerna:
2C, 2D, 3A, 3C och 3D.

Utställning, kaffe och lunch ingår båda dagarna samt festmiddagen på Seasons med efterinsläpp. Du får också tillgång till alla programpunkter på scenen i utställningshallen.
Servering av kaffe och lunch sker i utställningslokalerna.

Festmiddag på Seasons med efterinsläpp
Festen i Kongresshallen den 13 mars är fullbokad, men vi erbjuder dig istället en festmiddag med efterinsläpp till dansen i Kongresshallen.
Välkommen att avnjuta en härlig 3-rätters meny med dryck i en intim miljö tillsammans med andra kongressdeltagare. Ta på dig dansskorna och gör dig beredd inför efterinsläppet till dansen under discokulan i Kongresshallen.

Plats: Restaurang Seasons, Svenska Mässan, plan 2
Tid: 13 mars, kl 19.30-22.00
Efter middagen vid 22.00 är du varmt välkommen att dansa i Kongresshallen ända fram till kl 01.00.

Anmälan och hotellbokning
Bokningen bekräftas av Sweden MEETX.
Antalet platser är begränsat. Anmälan är bindande och personlig, men kan mot en avgift överlåtas till annan person. Kontakta Sweden MEETX för namnbyte.
Hotellrum kan bokas via anmälningslänken. Mer info om hotellen >>

Kongressavgiften faktureras till angiven fakturaadress eller betalas med kort. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 SEK, exkl. moms.
Betalningsvillkor är 30 dagar.

Namnskylt
Du hämtar ut din namnskylt på plats på Svenska Mässan, Mässans Gata 8, plan 2, den 13 mars mellan kl. 08.30-10.00.

Frågor om anmälan och hotellbokning
Sweden MEETX
e-post: nsk@meetx.se
tel: +46 (0)31 708 86 90