Press & media

Pressbilder

Bilder från tidigare kongresser hittar du på vårt Flickr-konto. Bilderna får användas i samband med redaktionell text om Nordiska Skolledarkongressen. Ange fotografens namn.

Bilder från tidigare kongresser hittar du på vårt Flickr-konto. Bilderna får användas i samband med redaktionell text om Nordiska Skolledarkongressen. Ange fotografens namn.

Logotyp

Här kan du ladda ner Nordiska Skolledarkongressens logotyp.

Logotypen som png-fil »

Logotypen som eps-fil »

Vilken fil ska jag välja?

PNG
Passar till webb-publicering och till t.ex. Word eller Powerpoint.

EPS
Passar om du använder t.ex. Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, eller layoutprogram.

Pressackreditering

Välkommen att bevaka Nordiska Skolledarkongressen! Här möts rektorer, skolchefer och skolpolitiker från hela Sverige samt övriga Norden. I programmet diskuteras nya forskningsrön och aktuella skolpolitiska frågor.

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till Nordiska Skolledarkongressen. I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har större sociala medie-konton.

På begäran av våra utställare och samarbetspartner ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och tv-medverkan.

ansök om pressackreditering

För frågor om ackreditering, kontakta:

Henriette Andersson
E-post: henriette.andersson@svenskamassan.se
Tel: +46 (0)31 708 84 16

Fullsatt när Nordiska Skolledarkongressen firar 25 år

17 MARS 2022
Nästa vecka samlas närmare 1 500 rektorer, skolchefer och skolpolitiker på Nordiska Skolledarkongressen i Göteborg. Det innebär att det är fullsatt intill sista plats när landets skolledare möts för två dagar som belyser ledarskapet i förskola och skola. Invigningstalare är skolminister Lina Axelsson Kihlblom.