Nya talare: Åsa Wikforss, Annie Lööf och Micael Dahlen

Med 200 dagar kvar till Nordiska Skolledarkongressen fyller vi på programmet med fler intressanta föreläsare: Åsa Wikforss, Annie Lööf och Micael Dahlen.

Åsa Wikforss om bildning

Professor i teoretisk filosofi vid Stockholms universitet och ledamot i Svenska Akademien.

Åsa Wikforss är författare till flera böcker om kunskapsresistens, desinformation, yttrandefrihet och demokrati. Hennes föreläsning behandlar alla dessa teman och ställer frågan vad skolans uppgift är i det demokratiska samhället. Behövs bildning i framtiden?

Annie Lööf om ledarskap i föränderliga tider

Före detta partiledare för Centerpartiet.

Hur leder man tryggt och med mod i ett föränderligt landskap? Ta del av Annie Lööfs erfarenheter från ledarskap vid internationella, nationella och personliga kriser, när det oväntade händer. Den tidigare Centerledaren berättar om vad mod och mål betytt i hennes ledarskap och vilka verktyg som krävs för att hålla fast vid sina värderingar och vara uthållig när det blåser.

Micael Dahlen om lycka

Författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm.

Vad gör oss lyckliga? På sitt personliga signaturvis presenterar Micael Dahlen sin egen och andras forskning om välbefinnande, och delar med sig av sina bästa metoder för att leva lyckligare i en vardag full av nya intryck, gamla tankemönster och eviga prestationskrav.

Håll dig uppdaterad om Nordiska Skolledarkongressen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev