Boka hotellrum till kongressen

Vi har förhandsreserverat rum till förmånliga priser för er som deltar på Nordiska Skolledarkongressen. Alla hotell ligger i de centrala delarna av Göteborg. Hotellrum bokas i samband med anmälan till kongressen.

Observera att du måste vara anmäld till kongressen för att kunna boka hotellrum till det förmånliga priset.

För frågor och personlig service, vänligen kontakta oss direkt: nsk@meetx.se.

Elite Park Avenue Hotel

I hjärtat av Göteborg, med gångavstånd till Svenska Mässan, ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger och en relaxavdelning. En promenad längs Avenyn tar dig till stadens utbud av butiker och shoppinggallerior.

Pris: från 1 322 kr/natt (exkl. moms)

Scandic Rubinen

Scandic Rubinen har ett fantastiskt läge mitt på Avenyn. Känn den vibrerande stadspulsen med kultur, nöjen, restauranger och shopping precis utanför dörren. Promenadavstånd till Svenska Mässan, teatrar, museum, med mera.

Pris: från 1 420 kr/natt (exkl. moms)

Scandic Crown

Att bo ett stenkast från Centralstationen är en perfekt utgångspunkt för att utforska staden. Håll möten i hotellets flexibla mötesmiljö och ta dig lätt till Svenska Mässan. Kryp ner i jacuzzin och njut av svindlande utsikt efter en intensiv dag.

Pris: från 1 420 kr/natt (exkl. moms)

Hotell Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden är ett personligt hotell mitt i centrala Göteborg. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. En oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn, med mysiga och praktiskt inredda rum.

Pris: från 1 330 kr/natt (exkl. moms)

Gothia Towers – FULLBOKAT

I Gothia Towers tre höga torn finner du 1200 behagliga hotellrum – med allt från enbart det lilla extra till det mer extravaganta. Här njuter du av hög komfort och smakfull inredning. De flesta rummen bjuder dessutom på en vidunderlig utsikt över staden.

Scandic Opalen – FULLBOKAT

Tvärs över gatan från Svenska Mässan hittar du Scandic Opalen. I lobbyn kan du göra allt från att jobba till att varva ner efter en dag på stan. Köket bjuder på nordiska smaker med lokala råvaror. Ett träningspass i gymmet kan vara ett bra sätt att starta eller avsluta dagen på.

Avbokningsvillkor

Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras.
Vid avbokning från 4 veckor fram till första ankomstdatum är ingen återbetalning möjlig.

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning.

Avbokningar och/eller ändringar måste alltid ske direkt till Meetx och inte till hotellet: nsk@meetx.se.