Vem är Sveriges främsta skolledare?

Har du en skolledare i din närhet som har gjort ett extra bra jobb och som förtjänar att uppmärksammas? Nu är det dags att nominera kandidater till Stora Skolledarpriset!

Vem som blir 2020 års pristagare avslöjas under Nordiska Skolledarkongressens första dag. Vinnaren kommer också att delta i ett samtal med de två tidigare pristagarna, Anna Bittár och Hans Jakobsson, om sitt uppdrag och vad som skapar ett framgångsrikt skolledarskap.

En skolledare som i sin yrkesutövning bottnar i Sveriges Skolledarförbunds etiska kod, som gör extraordinära insatser, vidgar perspektiven, ständigt arbetar med förbättring och uppmuntrar mångfald – det är kriterierna för mottagaren av Stora Skolledarpriset.

Priset delas ut av Sveriges Skolledarförbund i samband med Nordiska Skolledarkongressen, i syfte att uppmärksamma skolledarnas avgörande betydelse för barns och elevers utveckling och lärande. Prissumman är 100.000 kr.

Läs mer och nominera din kandidat >>

Håll dig uppdaterad om Nordiska Skolledarkongressen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev