Viktig information gällande Nordiska Skolledarkongressen

Uppdaterat den 30 mars

Nu är det klart att Nordiska Skolledarkongressen arrangeras den 24–25 november 2020. Programmet kommer att genomföras som planerat.

Om du var anmäld till kongressen i mars gäller din anmälan för de nya datumen.

Alla anmälda kongressdeltagare får ett mail under måndagen 30 mars, med möjlighet att återbekräfta sin bokning, inklusive seminarieval samt ev. kvällsarrangemang och hotell. Om du vid din anmälan bokat hotell kommer ingen ny kostnad för boendet att utgå i samband med din medverkan i november.

Har du inte möjlighet att medverka i november kan du utan kostnad överlåta din anmälan till en kollega.

Har du inte fått ett mail till e-postadressen som angavs vid anmälan? Kontakta i så fall Meetx på nsk@meetx.se.


Uppdaterat den 13 mars

Gällande Nordiska Skolledarkongressen den 17–18 mars 2020 och regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar

Regeringen har den 11 mars 2020 beslutat om att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med 500 eller fler deltagare inte är tillåtna i Sverige. Beslutet gäller tills vidare och kommer att omprövas kontinuerligt och inte gälla längre än nödvändigt.

Även om förbudet inte har tidsbestämts kan vi idag avgöra att beslutet kommer att medföra hinder för genomförandet av Nordiska Skolledarkongressen den 17–18 mars. Vi har sett över möjligheterna att genomföra kongressen vid en senare tidpunkt.

Ny tidpunkt för genomförande av Nordiska Skolledarkongressen planeras till den 24–25 november 2020.

Vi har en komplex situation med många inblandade som påverkas och vi får många frågor kring konsekvenser och åtgärder. Vi ber er följa information som uppdateras löpande på denna sida.

Tack för er förståelse i denna situation.

Säkerhet på Svenska Mässan Gothia Towers

För Svenska Mässan Gothia Towers är säkerhet och hälsa för konferensdeltagare, utställare, medverkande och partners av högsta prioritet.

Läs mer om Svenska Mässan Gothia Towers säkerhetsarbete >>

Håll dig uppdaterad om Nordiska Skolledarkongressen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev