Programmet är här – mer omfattande än någonsin

Nu är hela programmet för Nordiska Skolledarkongressen klart – två fullmatade dagar för dig som leder och utvecklar skolan.

Programmet, som innehåller fler programpunkter än någonsin tidigare, tar upp flera av de mest brännande frågor som möter skolledare idag, som kompetensförsörjning, arbetsmiljö, hållbarhet, digitalisering och skolans likvärdighet.

Dessutom möter du hjärnforskaren Sissela Nutley, som avslöjar hur skärmen påverkar vår hjärna, och journalisten Jack Werner som djupdyker i ämnet källkritik. Microsofts vd Hélène Barnekow berättar hur du leder en organisation i förändring och före detta handbollsproffset Linnéa Claeson pratar om näthat, civilkurage och att motverka mobbning.

Internationella utblickar bjuds av välmeriterade forskaren Alma Harris, som presenterar sitt expertområde distribuerat ledarskap, samt brittiske skoldebattören David Didau, som utforskar sätt att minska klyftan mellan elever med olika socioekonomisk bakgrund.

Programmet i pdf >>

Läs programmet på webben >>

Håll dig uppdaterad om Nordiska Skolledarkongressen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev